MUĞLA / MENTEŞE - Yeşilyurt Ortaokulu

Yeşilyurt Ortaokulu

Yeşilyurt Mah. Okul Caddesi No 2 Menteşe/MUĞLA
Vizyon
Vizyonumuz; Atatürk´ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarak ve onun ülküsüne inanarak kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem veren, eleştirel düşünen, iletişime açık, manevi ve milli değerlere bağlı iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmektir.
Misyon
Okuyan, araştıran, sorunları çözebilen, sürekli gelişme gösteren, ülkesine ve topluma karşı sorumlu, kendine güvenen, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim ve öğretim kalitesini yüksek tutan, bilimsel ve sosyal yönden gelişmiş, eşitlik ilkesine bağlı örnek bir eğitim kurumu olmak.
Öğretim Şekli :Tekli
Ders Başlama:08:40 Öğle Arası :12:00-13.00 Ders Bitiş :15:20
Okulumuz kalorifer sistemiyle ısıtılmaktadır.
Ulaşım
Menteşe ilçe merkezinden mahallemize ulaşım Muğla Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçları ile sağlanmaktadır. Belediye sabah 07.00´den akşam 23.45´e kadar ulaşım hizmeti sunmaktadır.
Yeşilyurt Mahallesi Okul Caddesi No:2 Menteşe/MUĞLA